KONYA / ÇUMRA - Gökhüyük Ortaokulu

Nis

Konya Çatalhüyük Anadolu Lisesi, Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi ve Özel İdeal Anadolu Lisesi öğrencilleri tarafından e-Twinning projesi kapsamında okulumuzda öğrenci ve velilerimize yönelik "Halk Müziği Konseri" etkinliği düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımı ile çoşkulu bir şekilde kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve  Şehitleri Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklrle gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Mrt

Çumra ortaokullar arası "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışmasında okulumuzu temsil eden 8.sınıf öğrencimiz Emine DİVARCI'yı tebrik eder başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında (Mangala)  ilçe üçüncülüğü başarısı gösteren 5/A sınıfı öğrencimiz Lina Emine CİHAN'ı tebrik eder başarılar dileriz.

Mrt

Konya 5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Çumra ilçesi etabı 5 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Çumra ilçe turnuvasında okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Futbol Turnuvası Grup Elemelerinde 2. olan okul futbol takımımızı tebrik eder başarılar diliyoruz.

Şbt

Ortaokul Erkek Futbol Turnuvası ilçe fikstürü açıklandı. C grubunda mücadele edecek olan okul takımımıza başarılar diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem karne töreni ile sona erdi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

okulumzda Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında "Sportif Etkinlikler" gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında "Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası" düzenlendi. Turnuvaya katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür eder dereceye girenleri tebrik ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası-Bilimsel Etkinlikler/Deneyler etkinliği eğlenceli bir şekilde gerçekleştirldi.

Ock

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri için Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmenleri tarafından 12.01.2024 tarihinde online olarak "LGS Bilgilendirme Semineri" verildi.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası- Sosyal Sorumluluk kapsamında okul bahçesi ve okul çevre sokakların temizliği yapıldı.